Bereikbaarheid minder

door | 04/08/2020

We hebben helaas geen full-time receptioniste. Om toch een beetje de telefoon aan te nemen proberen we dit tussen half negen en twaalf te doen. Op andere tijden hebben we het antwoordapparaat aan. Sorry.

We hebben er inmiddels wel iemand bij om het team te versterken. En onze telefooncomputer verdeelt de drukte wat beter. Goede kans dat u in een soort wachtrij komt tussen half negen en twaalf uur. U moet maar zo denken: beter in de wachtrij dan in de wachtkamer.

Hoe kunt u ons bereiken?

Spreek wat in.

Bel bij spoedgevallen 0619703893, na 17 uur 055 366 3043

Stuur een email: info@tandartsgoossens.nl

Dank voor het geduld, Frank Goossens

En: het is niet alleen bij ons erg druk. Helaas heeft uw overheid besloten om de afgelopen 25 jaar maar de helft van de nodige tandartsen op te leiden. Hadden ze geen geld voor ofzo. Nu hebben we te kort. Iets van 1500 maar, valt mee als je dat terug rekent is dat 60 per jaar. De helft die begint slaagt ook, dus dat zijn 120 plaatsen voor studenten per jaar. Dat heeft u als belastingbetaler toch mooi maar 3 euro per jaar bespaard. Mooi he, zo’n overheid?